Play poker games on poker online and a complete review 888Poker review

Kaupan Koulutuksen Kehittämiskeskus, Kaupan liitto, Palvelualojen ammattiliitto PAM sekä Helsingin Kauppiaitten yhdistys ry. valitsevat ja palkitsevat nyt ensimmäistä kertaa vuoden vähittäiskaupan työpaikkaohjaajan. Työpaikkaohjauksen merkitys on kasvava trendi, ja hyvää työpaikkaohjausta halutaan jatkossakin kannustaa. Kilpailu järjestetään vuosittain.

Vuoden työpaikkaohjaajaksi valitaan työpaikkaohjaaja, joka työskentelee vähittäiskaupan alalla. Hän ohjaa opiskelijaa tai tutkinnon suorittajaa, joka opiskelee jotain seuraavista liiketalouden ja hallinnon alan tutkinnoista:
- liiketalouden perustutkinto
- myynnin ammattitutkinto
- markkinointiviestinnän ammattitutkinto
- kaupan esimiehen erikoisammattitutkinto
- ruokamestarin erikoisammattitutkinto
- lähiesimiestyön ammattitutkinto

Vuoden 2016 työpaikkaohjaaja - kilpailu käynnistyy joulukuussa 2016. Oppilaitoksia kannustetaan jakamaan tietoa kilpailusta ohjaaville opettajille ja muille työpaikkaohjauksen vastuu- ja yhteyshenkilöille sekä opiskelijoille ja työpaikkaohjaajille, jotka toimivat vähittäiskaupan alalla. Oppilaitoksen edustaja voi antaa kilpailun esitteen  esim. työpaikkaohjauskäyntien yhteydessä.

Oppilaitokset voivat tehdä esityksen vuoden 2016 palkittavasta vähittäiskaupan työpaikkaohjaajasta valitsijaryhmälle 15.2.2017 mennessä. Valitsijaryhmän muodostaa Kaupan Koulutuksen Kehittämiskeskuksessa toimiva Työpaikkaohjaamisen klusteri, jossa on edustajia työelämästä, oppilaitoksista ja kaupan alan järjestöistä. Klusteri toimii myös kilpailun koordinoijana.

Vähittäiskaupan vuoden työpaikkaohjaaja 2016 palkitaan 1 000 euron apurahalla keväällä 2017. Palkitsemistilaisuus voidaan halutessa järjestää siinä oppilaitoksessa, jossa kilpailun voittaja on toiminut ohjaajana.

Työpaikkaohjaamisen klusteri antaa lisätietoja kilpailusta ja kyselyt voi lähettää;
Verkostopäällikkö Tarja Mykrä, tarja.mykra(@)mercuria.fi

Kaupan Koulutuksen Kehittämiskeskus

copyright 2016 Kaupan Koulutuksen Kehittamiskeskus /// kuvat: Yngve Nylund